JOAN VAZQUEZ

JOAN VAZQUEZ 2017-06-08T16:46:14+00:00

Joan Vazquez

Professor

Llicenciat per la Royal Schools of Music en cant i pel Conservatori del Liceu en piano, actualment enelprocés d’obtenir la qualificació de Certified Master Teacher per EVTS.

Dedicat a ladocència des de 2003, compagina les classes amb la seva carrera com a intèrpret: Paquitu a ‘Flor de Nit’ de Gataro, Claude a ‘Hair’, Sky a ‘Mamma Mia’, Frank a ‘Merrily We Roll Along’, Lockwood a ‘Els Nois d’Història’, George a ‘Goodbye Barcelona’ i Abdullah a ‘Bagdad Café’ de Percy Adlon.

També ha participat a diferents espectacles de EM+P com ‘Off-Broadway’ o ‘Jugant a Rodgers’ i als repartiments originals a Espanya de ‘Gaudí’, ‘My Fair Lady’ i ‘Rent’, dirigit per Abby Epstein i Michael Greif.

Actualment en gira amb ‘Renard’ de Teatre Lliure i TO, i amb ‘La Toñi’ de Fran Arráez y Carlos Be.

L’album del seu espectacle tribut a Sondheim -amb el qual va fer el seu debut al West End dins de laprogramació de Live at Zédel- està disponible a iTunes. www.joanvazquez.com

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.