JORDI TAIXÉS

JORDI TAIXÉS 2017-06-08T16:47:25+00:00

JORDI TAIXÉS

Sotsdirecció i Professor

Inicia els estudis de piano, llenguatge musical i cant als deu anys a l’Escola de Música delGuinardó, on també forma part de l’orquestra, el cor i diverses formacions de música de cambra. Posteriorment, continua els estudis de piano, amb Jordi Vilaprinyó, i de teoria musical alConservatori Superior de Música de Barcelona.

Cursa estudis de Teatre Musical a les escoles Memory i Aules de Barcelona. Ha estudiat cant amb Sarah Clethero, Xavier Torras, Susanna Domènech, Patrícia Paisal i Daniel Anglès.

Paral·lelament als estudis artístics, es llicencia en Matemàtiques a la Universitat de Barcelona i després hi cursa també el Doctorat en Matemàtiques amb una tesi en sistemes dinàmics envariable complexa codirigida per Núria Fagella i Xavier Jarque. Durant els estudis de doctorat, faestades de recerca a l’Institut Henri Poincaré de París, l’Université Paul-Sabatier de Toulouse, laChristian-Albrechts-Universität de Kiel (Alemanya) i la University of Warwick (Regne Unit).

Durant el seu any a Warwick, forma part dels musicals A Chorus Line i We Will Rock You (Warwick Arts Centre), així com de diversos concerts, com a membre de l’associació Music Theatre Warwick. A Barcelona, ha participat com a intèrpret en l’espectacle musical nadalenc Cal Que Nevi? durant cinc temporades, i després n’ha portatla Direcció Musical. El 2012 va portar laDirecció Vocal del musical Aquests Cinc Anys (Sala Cabanyes de Mataró);el 2014 va portar laDirecció Musical delapeça Habitació 3 del projecte Ocupa Raval (Teatre Tantarantana deBarcelona) i va ser Adjunt de Direcció del musical Per Sobre de Totes les Coses (Teatre Gaudí Barcelona); el 2015 va portar la Direcció Musical de Vintage el Musical (Versus Teatre deBarcelona); el 2016 va ser Productor i Adjunt de Direcció Musical del musical Rent (Aliança delPoblenou de Barcelona).

Actualment, compagina les seves activitats a Aules amb classes de Matemàtiques a la Universitat Pompeu Fabra i a l’Escola Superior de Comerç Internacional de Barcelona, i és el Director Musical del conjunt vocal Jarks que va quedar finalista a la tercera edició del concurs Oh Happy Day! deTV3.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.