LOURDES GARCIA

LOURDES GARCIA 2017-06-07T17:40:59+00:00

LOURDES GARCÍA

Professora

Va iniciar els seus estudis musicals al Conservatorio Municipal de Carballo, A Coruña i a la Banda Municipal de Carballo on tocava la tuba. Va estudiar Magisteri Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona, onva formar part del cor durant 6 anys. Ha rebut classes de direcció coral de Poire Vallvé i Pau Jorquera i actualment està realitzant el Curs de Direcció de la FCEC (nivell B).

Ha estudiat tècnica vocal amb Eduardo Ríos, Isabel del Llano, Maria Josep Besson, ha fet EVTS (Voice Craft) amb Viv Manning, i des de 2007 estudia amb Daniel Anglès i Susanna Domènech a l’escola AULES, on també es forma a nivell actoral.

Ha impartit classes de iniciació musical, cant, i teatre musical a l’escola Praeludium de Sabadell, de cant coral a l’escola Voramar i de teoria i habilitats musicals, cant coral, cant i piano a AULES. Ha dirigit la Coral Infantil Estel de Paper de Sant Quirze del Vallès,el Selectiu de Cantaires de la Barceloneta, el cor Praeludium, la Coral La Unió Santcugantenca, i actualment dirigeix la Coral Talia de Sabadell, la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès i el cor Dríade Grup Vocal de Terrassa.

Com a actriu-cantant ha realitzat concerts individuals i com a solista de concerts corals, ha participat a l’espectacle R.I.P. un funeral musical al Teatre Llantiol. Els darrers dos anys ha format part de l’elenc de Sister Act, el musical al teatre Tívoli de Barcelona, a la gira per diverses ciutats d’Espanya i a la temporada alTeatro Nuevo Alcalá de Madrid.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.