MARTA MONTIEL

MARTA MONTIEL 2017-06-07T18:06:01+00:00

MARTA MONTIEL

Professora

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Màster en Rehabilitació de la Veu per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Escola de Patologia del Llenguatge. S’especialitza en Tècnica i Expressió de la Veu amb Coralina Colom. Rep formació de tècniques corporals com dansa clàssica i contemporània, Tècnica Alexander, Feldenkrais, Pilates. I segueix reciclant-se professionalment amb cursos com Interpretar Shakespeare amb Simon Scardifield, Veu amb Saul Kotzubei, Intensiu d’Estill Voice Training amb Viv Manning, Anatomia per el moviment amb Núria Vives, etc.

Des del 2006 dóna classes de veu, cos i interpretació. Actualment dóna classes a l’ Escola d’arts escèniques Aules, a l’ Institut del Teatre, a La Casona -Cicle Formatiu de Grau Superior-, al Col·legi del Teatre, a El Centre de Formació Teatral El Galliner. També ha treballat a Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic, Escola de Doblatge de Barcelona i Aula d’Expressió La Caputxeta. Paral•lament rep encàrrecs de cursos intensius de Veu i Dicció de diferents entitats com La Fundación Coca-cola, Barcelona Activa, Enciclopèdia Catalana, Aguicat, Cercle Artístic Ciutadella de Menorca, i de coaching d’interpretació i veu per a diferents companyies i actors. Amb la seva companyia també imparteix cursos de formació més específics: El personatge; De la memòria a l’acció; Curs intergeneracional de teatre, entre d’altres.

És cofundadora de la companyia Teatre de l’Enjòlit (2006) i ha actuat en tots els seus espectacles. La companyia va rebre el Premi de la Crítica Serra d’Or 2015 per fer un teatre polític de forta càrrega social. Durant els darrers anys, ha treballat d’actriu en obres com: Realpolitik d’Elies Barberà i Carles Fernández Giua, Temporada Alta, 2016, La Seca Espai Brossa, 2017; Músiques de l’Holocaust de Quartet Brossa, 2016; 99%. d’Elies Barberà i Ian de Toffoli, Teatre Akadèmia, Teatre Nacional de Luxemburg, Teatre d’Ech. Teatro Excelsior, Regello, 2015; El setè Cel. de Caryl Churchill, Sala Beckett, 2014; Si no ens paguen, no paguem de Dario Fo, Teatre Tantarantana., 2013. Tornem després de la publicitat de Carles Mallol, Sala Beckett, 2012; Per la de l’U, Fira Mediterrània de Manresa, 2011. Corrüptia, Josep Lluís Fitó, TeatreTantarantana i Teatre Capitol , 2011. Primaris de Carles Mallol, Teatre Tantarantana, 2010. Stereo de Carles Mallol, Teatre Tantarantana, 2009. Per més informació anar a: http://martamontiel.blogspot.com.es/

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.