MARTIN HERNANDEZ

MARTIN HERNANDEZ 2018-10-18T15:31:16+00:00

MARTIN HERNANDEZ

Activitats OffAules

Comença a fer classes de guitarra clàssica als 13 anys a la ciutat artentina queelva veure créixer, Puerto Madryn. Des d’aquest moment fins als 18 d’introdueix al món clàssic tocant obres de Tarrega, Carulli, etc com també transcripcions d’altres instruments i clar, el tango.

Ja a Buenos aires, inicia els seus estudis a l’”Escola de Música Contemporània” que forma part deBerklee International Network, obtenint la titulació de músic professional especialitzat en arranjaments i composició. Sense mai deixar de banda el seu instrument, participa en diferents agrupacions de música moderna orientat al jazz, blues i fusió; estudiant també amb diversos professors, destacant el gran guitarrista Marcelo Gutfraind.

Un cop graduat, exerceix com a professor adjunt de música a l’escola Bertran Russel de Buenos Aires. Al 2008 comença el seu contracte amb Carnival Cruise Lines (EUA), tocant com a guitarrista de l’orquestra del creuer. Aquesta gratificant i enriquidora experiència la porta a terme per 3 anys fins el 2011, quan decideix amb la seva dona radicar-se a Barcelona.

Un cop en aquesta ciutat, continua els seus estudis de Jazz i crea l’agrupacion Body & Soul, tocant enimportants hotels (Arts, Gran Marina, entre d’altres) i sales d’esdeveniments dela ciutat (Palau Requesens, Llotja de mar, etc.). Al 2012, i fins al present, se suma a l’Staff d’Aules com a professor deguitarra i coordina el taller de guitarra de l’escola Voramar a Poblenou, tenint l’oportunitat de compartir el gust per la música amb tots els seus estudiants, sigui tant dins el món clàssic o modern.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.