OSCAR REYES

OSCAR REYES 2017-06-07T18:12:14+00:00

OSCAR REYES

Sotsdirecció i Professor

Professor diplomat en dansa Jazz per l ́escola de dansa Eulàlia Blasi, cursant assignatures de dansa Jazz, dansa clàsica, dansa contemporànea, teatre, anatomía i historia de la dansa. Complementa la seva formació en les escoles El Magatzem, Company & Company, estudi de dansa Anna Maleras i en diversos Stage Internacionals.

Rep una beca enel curs formatiu amb la Cía. Metros, en les especialitats de dansa contemporànea amb Ramón Oller, Terese Lorenzo i Keith Morino. I dansa clàsica amb Angeles Lacalle.

Com a ballarí treballa en cía Color Dansa enla producció “Serrat Balla”, cos de dansa enel musical ̈”Fama” en les seves temporades a Barcelona i enla gira nacional, Cía. de Dansa Roberto G. Alonso en les produccions ̈”Mon Genet”, ̈Lulú, primera nit” i “Sin ton ni son”, Cía. Metros en l ́Òpera Aïda, cía. de dansa Jazz “Vincles” de Vícotr Rodrigo, enla peça curta “Impuls” de Lawrence de Maeyer i en diferents produccions i events de la cía.Ns Dansa, “Le nouvelle epoque”, “Dreams Teatre”, “Tamquam”, “Contraseña”, “Port Aventura”… Ha coreografiat els musicals “RENT”, “Per sobre de totes les coses (BARE)”, “Vintage”, “Pegados, un musical deferente” i “Hansel i Gretel”. Coreografia la campanya de street màrqueting nacional per la marca “Bugaboo” i ès l’actual coreògraf per a “Eva Gris producciones”. Exerceix com a sotsdirector, coreògraf i ballarí de la cía. de dansa “Se Alquila” en les produccions “Ès temps de peçes curtes”, “Happy Hour?”, “La ventafocs” i el videodansa “Andante”.

Com a docent, actualment és sotsdirector de l ́equip directiu de l ́escola Aules on a més imparteix les assignatures de Modernjazz i clàssic, a part de coreògraf de tallers de teatre musical. I ha treballat en les escoles Eva Gris, Eòlia, Gataro, Moviment2, Coco Comín i Memory.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.