SUSANNA DOMÈNECH

SUSANNA DOMÈNECH 2017-06-08T16:52:58+00:00

SUSANNA DOMÈNECH

Cofundadora i Professora

Llicenciada en Música i Cant pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Amb l ́Aula d ́Òpera dirigida per Carmen Bustamante va intervenir en muntatges com Hansel i Gretel (Humperdinck), Der Häusliche Krieg (Schubert), Dido i Eneas (Purcell) o la 9ª Simfonia de Beethoven (Orquestra Simfònica de Cadaquès, dir. Charles Peebles).

Paral•lelament, va col.laborar durant 16 anys (en plena transició democràtica) enla projecció deCatalunya a l ́exterior, des de l ́equip de Presidència de l ́Institut Català de Cooperació Iberoamericana (dirigit per Ramon Mulleras). Al 1979 va dur a terme amb Esteve Bassols, larecerca dels grups de catalans exiliats a Amèrica, organitzant la 1ª i 2ª Trobades de Casals Catalans d ́Amèrica, que van tenir a l ́època una gran repercussió política i social.

A principis dels anys 90, esva especialitzar en l’estudi dela Tècnica Vocal per a Teatre Musical dela qual va ser pionera, entrenant les veus de nombrosos actors i cantants, així com les d’espectacles com ara Pinotxo, Bojos per Broadway, Rent (ila seva gira espanyola), Gaudí o Adeu Berlín.

Va ser fundadora de les companyies El Musical més Petit (1996), EM+P2 (2002) i de l ́escola AULES (2003), empreses que actualment comparteix, dirigeix i gestiona amb Daniel Anglès. Amb EM+P ha realitzat treballs de producció i direcció tècnica vocal a tots els espectacles (Tu, jo, ell, ella i Webber i Schöemberg, El Somni de Mozart, Desert Blanc, Un cop més una mica de música, Casta Diva, Molt soroll per Shakespeare,Jugant a Rodgers, Hedwig y el centímetro cabreado, Off Broadway, Merrily We Roll Along i Aquests 5 Anys) i,en alguns d ́ells ha actuat també com a intèrpret.

Com a escriptora, guionista i narradora, va col•laborar a Catalunya Cultura (1999 – 2004) als programes La Quarta Paret, Faunes i Omnibus i a Catalunya Radio (2009), a Tracks. Darrerament ha intervingut enel doblatge de Los olvidados de los olvidados, de Carles Caparrós (Documental guanyador de nombrosos Premis nacionals i internacionals) i al10è Aniversari de l ́Associació de Dones La Lluna, onva presentar el seu article Comptes dela Deesa, sobre l ́origen femení de les especies.

Es una de les fundadores deNo day but today queal gener del 2016 va presentar a Barcelona elmusical Rent, del qual va ser tambe Coach Vocal, tasca que segueix desenvolupant amb diversos actors i cantants, així com exercint la seva tasca docent a l’escola Aules.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.