TERESA G. VALENZUELA

TERESA G. VALENZUELA 2017-06-07T18:17:35+00:00

TERESA G. VALENZUELA

Professora

El seucamí s’orienta a l’art dela presència. Es defineix com exploradora dela intel·ligència del cos i el seu potencial de comunicació i modelatge.
Li interessen les converses entre el cos i l’ambient, diferenciant i integrant les múltiples dimensions que configuren la persona tot fent èmfasi enel cos físic i energètic.
Enel marc institucional està titulada en dansa contemporània per l’Institut del Teatre amb reconeixement d’equivalència al grau superior a efectes dedocència. Diplomada enEducació Social per la Universitat de Barcelona i en Direcció d’activitats de lleure per laFundació Pere Tarrés.

Des defa18 anys compagina l’activitat pedagògica i l’artística amb la seva pròpia recerca i formació.

Ha treballat professionalment com coreògrafa, actriu, ballarina i assistent demoviment a obres de teatre i d’art visual des de l’any 1996.
Conèixer i treballar amb Franco di Francescantonio, actor i director de teatre, i amb latambé directora Anne Bogart, entrenant viewpoints, l’ha estimulat a apostar per la creació col·lectiva i la política relacional enel teatre, en l’aula i enla vida. Va rebre premis i reconeixements amb el “Solo Mio 2001” a França i “millor ballarina” als certàmens coreogràfics deMadrid i de Las Palmas de Gran Canaria.

Des defa12 anys treballa a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia i a l’escola Aules com professora d’entrenament corporal i de tallers de creació. Participa en l’escola pública activa, Escola dels Encants, oferint ambients de desenvolupament als infants des del cos i els jocs de consciència. La aeva formació específica de cos inclou múltiples estils de dansa contemporània, ladansa contact, Viewpoints, Anatomia experiencial, Awareness through the body, Seitai, Feldenkrais, Somatics, Fedora Aberasturi i Aikido. Destaca enla seva formació els seminaris amb Jader Tolja, investigador dela relació cos, cultura i identitat.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.