VANESSA SEGURA

VANESSA SEGURA 2017-06-07T18:19:27+00:00

VANESSA SEGURA

Professora

En acabar els seus estudis d’interpretació a Estudis de Teatre l’any 99,marxa a ampliar la meva formació a Itàlia amb Antonio Fava i més tard a l’Écoleinternational dethéâtre Jacques Lecoq a Paris, on te la sort d’estar becadapel ministeri d’Educació, dins un pla de formació de professionals a l’estranger.

Al tornar, es segueix formant en seminaris o cursos intensius dela mà dedirectors com Alfredo Sanzol, Andrés Lima, Alejandro Catalán, Juan Carlos Corazza i Javier Daulte entre d’altres.

Alguns del seus últims treballs en teatre són L’Última nit del món deLlàtzer Garciaa la Sala Flyhard, Mars Joan de Roc Esquius al Teatre Tantarantana, Al vostre Gust amb la cia Pàrking Shakespeare, CaRRoussel deLa Reial Teatre al Festival Grec 2015, Petits Monstres de Marilia Samper a LaVillarroel, Mares!dirigida per Oriol Tarrason, al teatre Condal, Se fue enunbarco de Joan Vázquez a l’Almeria Teatre, Desig Jam dirigit per Neil LaBute a La Seca, L’Any que ve serà millor dirigit per Mercè Vila Godoy a LaVillarroeliPetra, la mujer araña y el putón dela Abeja Maya amb la cia. Sol Picó al Teatre Lliure, Festival Grec 2011.En televisió ha participat a les sèries Nit i Dia, La Riera, La que se avecina i a laTV movieHabitaciones cerradas.

Imparteix regularment classes d’interpretació i preparació corporal per actors a l’estudi Laura Jou, a Aules i a Estudis de Teatre.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.