VICTOR ARBELO

VICTOR ARBELO 2017-06-08T16:39:27+00:00

VICTOR ARBELO

Professor

Es forma com a intèrpret de teatre musical a l‘escola Aules de Barcelona, completant els seus estudis de piano a l’Aula de Música 7 i rebent classes a l’escola de dansa Coco Comín.

Debuta professionalment amb el musical familiar “Un cau de mil secrets” amb lacompanyia EM+P2, dirigit per Roger Julià. Posteriorment, forma part del musical “Los Miserables” enla versió del 25é aniversari, repetint enla gira del muntatge i al Gran Teatre del Liceu de Barcelona com a swing i cover de Marius i Enjolras.

Treballa en l’espectacle “Le llaman Copla” dela Barni Teatre dirigit per Marc Vilavella al Teatre Versus i protagonitza el musical “Per sobre de totes les coses” (Bare, a pop opera) dirigit per Daniel Anglès al Teatre Gaudí. Participa enl’última reposició del musical “Mar i Cel” deDagoll Dagom enel paper d’Osman, i darrerament enla versió catalana de “Rent” enelpaper de Roger, del qual també hi treballa com un dels productors.

Com a docent, comença donant classes a l’escola de música Masafrets de Mataró,i actualment treballa com a professor de cant particular i staging a l’escola Aules deBarcelona.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.